Goudsmederij Juwelier Bommel

Goudsmederij Bommel

U gaat trouwen? Gefeliciteerd!

De organisatie van uw dag begint met het uitzoeken van ringen. U bent de specialist, wij hebben de trouwringen.

En u krijgt een gratis trouwauto bij aankoop van trouwringen, dat kan alleen bij Goudsmederij Bommel (vraag naar de voorwaarden).

Wij hebben een van de grootste collecties trouwringen van het zuiden, met veel keus in diverse materialen. We hebben voor u een selectie trouwringen online staan, maar in onze winkel in Veldhoven hebben we veel meer.

Wilt u de collectie nader bekijken, maak dan een afspraak om onze collectie in de winkel te komen bekijken.
Afspraken kunnen bij ons ook in de avonduren gemaakt worden.

Regelmatig zijn wij te vinden op trouwbeurzen, hier vindt u een gedeelte van onze trouwringen collectie en ons eigen trouwringen merk Bybommel. En indien mogelijk zijn ook al onze trouwauto’s te bezichtigen. De datums van deze beurzen vindt u op onze website.

Wat betreft trouwringen is veel mogelijk. Zowel man-vrouw, man-man of vrouw-vrouw ringen zijn mogelijk. De ringen zijn ook los verkrijgbaar. Ook combineren onder de diverse merken is mogelijk. Gouden ringen zijn verkrijgbaar in diverse gehalten goud.

Uw ringen worden gratis gegraveerd, en bij betaling binnen 1 week ontvangt u een leuke korting!

Heeft u nog vragen?

U bent tijdens onze openingstijden van harte welkom in onze winkel in Veldhoven, ook kunt u ons dan telefonisch bereiken.

Goudsmederij Bommel:
Pleintjes 44A
5501 EB – Veldhoven
Tel: 040 295 34 41

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag t/m Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag (koopavond)09:30 – 21:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van ons.