Gratis trouwauto bij aankoop van trouwringen!

Deze unieke service is ooit begonnen met een grap. Acht jaar geleden heeft Joost Verberne zijn privé auto, een auto Bianci, meegegeven aan een enthousiast bruidspaar. Het enthousiasme van deze mensen was zo groot, dat hij heeft besloten zijn auto vaker als trouwauto aan te bieden.

Echter bleek de auto Bianci te klein was als trouwauto en hebben Joost en Saskia deze vervangen door een pistache kleurige Kever Cabriolet die nog steeds wordt gebruikt.

Tegenwoordig zijn wij in het bezit van vier verschillende trouwauto’s, waaronder een grijze Rolls Royce, een pistache kleurige Kever cabriolet, twee witte Engelse taxi’s en een grijze Peugeot 201 uit 1929.

Bij Goudsmederij Bommel staat de oude ambacht centraal, wat ook terug te vinden is in zowel de trouwringen als de oldtimers. De hobby van Joost is uitgegroeid tot een unieke service, waarmee wij ons onderscheiden van andere juweliers.

Want wij zijn dé trouwringenspecialist, met de grootste collectie trouwringen (+5000) van de Benelux.  In onze webshop vindt u +3000 verschillende trouwringen. Ook kunnen wij geheel naar uw wens een ring vervaardigen, dit betekent dat al jullie specifieke wensen tot uiting gebracht kunnen worden.

Ook bij het leveren van de trouwauto’s hebben wij standaard een uitgebreide service die verder gaat dan bij de gemiddelde autoverhuurder.

Hoe werkt het?

  • De auto wordt door Goudsmederij Bommel afgeleverd op de afgesproken locatie.
  • Aan het einde van de dag wordt deze auto ook weer opgehaald op de afgesproken locatie!
  • Wij onderhouden graag het persoonlijke contact met u, en mocht er tijd voor zijn komen wij u graag even feliciteren.
  • De sleutel wordt afgegeven aan de bar of receptie van de locatie, dus mocht het niet uitkomen dan pikken wij daar de sleutel op.
  • Zo heeft u er de hele dag geen omkijken meer naar en kunt u volop genieten van uw bijzondere dag.
  • Tevens mogen de auto’s zelf worden bestuurd, behalve de Peugeot 201, deze wordt alleen bestuurd door onze eigen chauffeur.
  • De brandstof en eventuele chauffeurskosten dient u wel zelf te betalen.
  • Oldtimers hebben andere rijeigenschappen dan de hedendaagse voertuigen. De bestuurder van de auto wordt daarom uitgenodigd voor een proefrit, om de belangrijkste kenmerken van de auto te bespreken.
  • Voor alle informatie en voorwaarden verwijzen wij u naar de auto van uw keuze.