Rolls Royce Silver Shadow uit 1968

Met deze zilvergrijze Rolls Royce Silver Shadow uit 1968 gooit u zeker hoge ogen. Of het nu op uw trouwdag is of op een andere bijzondere dag. Let wel op met het brandstof verbruik, want de Rolls Royce rijdt 1:3 en hij rijdt maximaal 120 km per uur.

Voor de grootste collectie trouwringen (+5000) van de Benelux kunt u terecht bij Goudsmederij Juwelier Bommel. In de webshop vindt u inmiddels +2500 verschillende trouwringen. Ook kunnen wij geheel naar uw wens een ring vervaardigen, dit betekent dat al jullie specifieke wensen tot uiting gebracht kunnen worden.

Rolls-Royce

Huurprijs per dag:
€ 300, = exclusief brandstofkosten (brengen en halen meegerekend).

Chauffeur:
Deze auto mag zelf bestuurd worden, deze chauffeur moet aanwezig zijn bij aflevering van de auto. Ook kunt u bij ons een chauffeur inhuren, de extra kosten hiervan bedragen € 150, = per dag.

Aanbetaling:
Wij vragen voor de huur van de Rolls Royce een aanbetaling van 50 procent. Het restbedrag moet een week voor de huur dag betaald zijn.

Borg:
Op de ritdag moet contant een borg betaald worden, de hoogte hiervan is o.a. afhankelijk van de te rijden kilometers. Het borgbedrag wordt tijdens de reservering van de auto met u besproken. Na het gebruik van de auto worden de verbruikte brandstofkosten verrekend met de borg.

Bij aankoop van trouwringen van €1000, = of meer, krijgt u deze auto voor een dag gratis mee. De afgesproken borg dient wel betaald te worden om zo de brandstofkosten te kunnen verrekenen.

 

Voorwaarden:

 • U heeft indien u zelf rijdt de auto de gehele dag tot uw beschikking.
 • De auto wordt door Goudsmederij Bommel afgeleverd op de afgesproken locatie en aan het einde van de dag opgehaald op de afgesproken locatie, tenzij anders is afgesproken.
 • Alle auto’s mogen zelf bestuurd worden, behalve de Peugeot 201 uit 1929 die wordt verhuurd inclusief chauffeur.
 • Onze chauffeur komt voorrijden op de startlocatie waar de bruid/bruidegom zijn of haar bruid/bruidegom ophaalt en gaat weer wanneer het bruidspaar op de eindlocatie zijn.
 • Indien u of uw eigen chauffeur in één van onze auto’s rijdt, is de chauffeur verplicht een proefrit te maken met onze auto. Hij/zij is de enige die op de ritdag de auto mag besturen, dit is ivm de verzekering.
 • Alle huurprijzen zijn exclusief brandstofkosten, deze kosten worden aan het einde van de dag verrekend met de borg.
 • Op de ritdag moet contant een borg betaald worden, de hoogte hiervan is o.a. afhankelijk van de te rijden kilometers. Het borgbedrag wordt tijdens de reservering van de auto met u besproken.
 • Onze auto’s zijn oldtimers en hebben andere rijeigenschappen dan hedendaagse voertuigen. Chauffeurs dienen daar rekening mee te houden en hun rijstijl daar op aan te passen.
 • De auto moet weer in de oorspronkelijke staat worden afgeleverd. Mochten er gebreken geconstateerd worden na gebruik van de auto, is de schadepost voor uw rekening. Deze worden met de verbruikte benzine en borg verrekend. Als de verbruikte benzine/schadepost hoger is als de borg dan ontvangt u hier achteraf nog een rekening van. Het gaat hierbij om schade aan de carrosserie en het interieur. Eventuele schade die pas een dag later wordt ontdekt, valt hier ook onder. Motorische schade valt hier niet onder.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan in de auto.
 • Het is niet toegestaan te roken in de auto.
 • Het is niet toegestaan om rijst of confetti in de auto te gooien. Ook blikken of andere voorwerpen achter de auto hangen, is niet toegestaan.
 • De auto is geen speelgoed voor kinderen. Gelieve kinderen niet onbeheerd in de auto te laten zitten en/of spelen.
 • De huur van de auto is pas definitief als de aanbetaling van 50% is voldaan. Dit geldt alleen voor auto’s die daadwerkelijk gehuurd worden. Voor auto’s die gratis worden verstrekt, is de huur definitief als de trouwringen zijn betaald.
 • Annuleren kan tot 30 dagen voor de ritdag. Vanaf 30 tot 10 dagen voor de ritdag wordt 50% van het factuurbedrag in rekening gebracht. Als een rit binnen de laatste 10 dagen voor de ritdag wordt geannuleerd, moet u het volledige factuurbedrag betalen.
 • Indien de gereserveerde auto door onvoorziene omstandigheden niet beschikbaar is op de ritdag (b.v. door schade door derden), krijgt u een andere huurauto mee tegen dezelfde voorwaarden en voor dezelfde prijs. Mocht er onverhoopt geen auto meer beschikbaar zijn, kan
 • Goudsmederij Bommel niet aansprakelijk gesteld worden en dient u zelf voor vervangend vervoer te zorgen en krijgt u de huurprijs terug.
 • Indien u de auto gratis te leen krijgt bij aankoop van de trouwringen, en de gereserveerde auto door onvoorziene omstandigheden niet beschikbaar is op de ritdag (b.v. door schade door derden), krijgt u een andere huurauto mee tegen dezelfde voorwaarden. Mocht er onverhoopt geen auto meer beschikbaar zijn, kan Goudsmederij Bommel niet aansprakelijk gesteld worden en dient u zelf voor vervangend vervoer te zorgen en krijgt u hiervoor geen vergoeding.