Engelse taxi Austin Hackney uit 1972

Je hoeft niet ver te reizen om in een romantische Engelse taxi te rijden, wat is mooier dan je bruid/bruidegom op te halen in een Engelse taxi. Met deze Engelse taxi uit 1972 vallen jullie gegarandeerd op. Wat deze auto uniek maakt is de kleur wit, de meeste Engelse taxi’s zijn namelijk zwart.

Deze romantische taxi mag op de snelweg, maar hou er rekening mee dat hij maar maximaal 80 kilometer per uur kan.

Taxi

Huurprijs per dag

€ 400,00 exclusief brandstofkosten (brengen en halen meegerekend) en exclusief chauffeur, borg € 250,00 en Allriskverzekering € 25,00.

De auto hebben jullie tot 17.00 uur tot jullie beschikking. Wij brengen en halen de auto op de afgesproken locatie. Er hoeft niet af getankt te worden!

Deze auto mag zelf bestuurd worden, de chauffeur voor die dag moet aanwezig zijn bij aflevering van de auto. Ook kunnen jullie bij ons tegen meerprijs een chauffeur inhuren.

Extra mogelijkheden auto:

  • Chauffeur inhuren per dag – meerprijs € 150,00
  • Tussen 17.00 en 20.00 ophalen – meerprijs € 50,00
  • Tussen 20.00 en 22.00 ophalen – meerprijs € 150,00
  • Gebruik op zon/feestdag – meerprijs € 150,00
  • Allriskverzekering – meerprijs € 25,00

Bij aankoop van trouwringen van €1000, = of meer bij Goudsmederij Juwelier Bommel, krijgen jullie een auto op jullie trouwdag gratis mee. De afgesproken borg dient wel betaald te worden (bij aflevering van de auto) om zo de overige kosten te kunnen verrekenen.

KLIK HIER VOOR DE HUURVOORWAARDEN

Gratis trouwauto bij aankoop van trouwringen?

Deze unieke service is ooit begonnen met een grap. In 2010 heeft Joost Verberne zijn privéauto, een auto Bianci, meegegeven aan een enthousiast bruidspaar. Het enthousiasme van deze mensen was zo groot, dat hij heeft besloten zijn auto vaker als trouwauto aan te bieden.

Echter bleek de auto Bianci te klein was als trouwauto en hebben Joost en Saskia deze vervangen door een pistache kleurige Kever Cabriolet die nog steeds wordt gebruikt.

Tegenwoordig zijn wij in het bezit van 7 verschillende trouwauto’s, waaronder een cherry rode Rolls Royce, pistache kleurige Kever cabriolet, rode Ford Mustang Cabrio, witte Engelse taxi, grijze Peugeot 201, Ford Mustang en een Volkswagen T2.

Bij Goudsmederij Bommel staat oude ambacht centraal, wat ook terug te vinden is in zowel de trouwringen als de oldtimers. De hobby van Joost is uitgegroeid tot een unieke service, waarmee wij ons onderscheiden van andere goudsmeden en juweliers.

Jullie kunnen bij Goudsmederij Bommel terecht voor een grote collectie trouwringen (+5000). Om wat ideeën op te doen, in onze webshop staan inmiddels +3500 verschillende trouwringen, met voor ieder wat wils.

Ook kunnen wij door de nieuwste technieken te combineren, met oude ambacht geheel naar wens een ring vervaardigen in ons eigen atelier. Dit betekent dat al jullie specifieke wensen tot uiting gebracht kunnen worden.

Ook bij het leveren van de trouwauto’s hebben wij standaard een uitgebreide service die verder gaat dan bij de gemiddelde autoverhuurder.

Zijn jullie na dit doorgelezen te hebben geïnteresseerd om onze trouwringencollectie te komen bekijken in onze winkel?

Dan is een afspraak maken gewenst (want wij nemen graag de tijd), deze afspraak kan ook in de avonduren gemaakt worden. Maar jullie mogen natuurlijk ook gewoon binnen komen lopen om onze collectie te komen bewonderen.

Regelmatig zijn wij te vinden op trouwbeurzen, hier vinden jullie een gedeelte van onze trouwringen collectie en ons eigen trouwringen merk ByBommel. En indien mogelijk zijn ook al onze trouwauto’s te bezichtigen. De datums van deze beurzen vinden jullie op onze website.

Wat betreft trouwringen is veel mogelijk, de ringen zijn ook los verkrijgbaar en ook het combineren onder de diverse merken is mogelijk.

De ringen worden gratis gegraveerd, en bij betaling binnen 1 week ontvangen jullie een leuke korting!

Hebben jullie nog vragen? Jullie zijn van harte welkom in onze winkel in Veldhoven!

Goudsmederij Juwelier Bommel
Pleintjes 44A
5501 EB – Veldhoven (Citycentrum)
Tel: 040-2953441
App winkel: 06-41308226

Onze openingstijden zijn:
Dinsdag t/m Donderdag 09:30 – 18:00 uur
Vrijdag (koopavond)09:30 – 20:00 uur
Zaterdag 09:30 – 17:00 uur

Buiten onze openingstijden kunnen jullie contact opnemen via het contactformulier, jullie krijgen dan zo snel mogelijk antwoord van ons.