Ford Mustang uit 1966

De Ford Mustang uit 1966 is een Amerikaanse krachtpatser. Deze mooie donkergroene oldtimer is er voor iedereen die van stoer en opvallend houdt.

Let op: Er mag alleen van de Ford Mustang gebruik gemaakt worden als er voor meer dan € 1000,= aan trouwringen wordt gekocht bij Goudsmederij Juwelier Bommel!

Mustang

Kosten:

 • Bij aankoop van trouwringen van €1000, = of meer, mogen jullie van deze auto gratis gebruik maken.
 • In deze auto mogen jullie niet zelf rijden, daarom dient er wel € 150,= voor de chauffeur betaald te worden, zodra jullie de trouwringen betalen.
 • Extra toeslag van € 100,= in dien jullie de auto met chauffeur op zondag willen gebruiken.
 • Let op: het gebruik van de Ford Mustang is exclusief brandstofkosten (brengen en halen meegerekend).

Voorwaarden gebruik auto

 • Onze chauffeur komt voorrijden op de afgesproken locatie, de auto en chauffeur hebben jullie dan tot 18.00 uur tot jullie beschikking.
 • Onze chauffeur is de enige die op de ritdag de auto mag besturen, dit is i.v.m. de verzekering.
 • Mocht er schade gereden/gemaakt worden door derden die in onze autorijdt  (dus niet de afgesproken chauffeur) dan wordt dit op het bruidspaar verhaald.
 • Op de ritdag moet € 100,= borg betaald worden, de hoogte hiervan is o.a. afhankelijk van de te rijden kilometers dit wordt tijdens de dagplanning van de auto met u besproken
 • Na het gebruik van de auto worden de verbruikte brandstofkosten verrekend met de borg. Het restbedrag wordt binnen een week teruggestort op het door u aangegeven bankrekeningnummer.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan in de auto.
 • Het is niet toegestaan te roken in de auto.
 • Het is niet toegestaan om rijst of confetti in de auto te gooien. Ook blikken of andere voorwerpen achter de auto hangen, is niet toegestaan.
 • De auto is geen speelgoed voor kinderen. Gelieve kinderen niet onbeheerd in de auto te laten zitten en/of spelen.
 • In dien de gereserveerde auto door onvoorziene omstandigheden niet beschikbaar is op de ritdag (b.v. door schade door derden), krijgen jullie een andere huurauto mee tegen dezelfde voorwaarden. Mocht er onverhoopt geen auto meer beschikbaar zijn, kan Goudsmederij Bommel niet aansprakelijk gesteld worden en dienen jullie zelf voor vervangend vervoer te zorgen en krijgen jullie hiervoor geen vergoeding.

Gratis trouwauto bij aankoop van trouwringen?

Deze unieke service is ooit begonnen met een grap. In 2010 heeft Joost Verberne zijn privéauto, een auto Bianci, meegegeven aan een enthousiast bruidspaar. Het enthousiasme van deze mensen was zo groot, dat hij heeft besloten zijn auto vaker als trouwauto aan te bieden.

Echter bleek de auto Bianci te klein was als trouwauto en hebben Joost en Saskia deze vervangen door een pistache kleurige Kever Cabriolet die nog steeds wordt gebruikt.

Tegenwoordig zijn wij in het bezit van 6 verschillende trouwauto’s, waaronder een grijze Rolls Royce, een pistache kleurige Kever cabriolet, twee witte Engelse taxi’s, grijze Peugeot 201 uit 1929, Ford Mustang uit 1966 en een Volkswagen T2 uit 1969.

Bij Goudsmederij Bommel staat oude ambacht centraal, wat ook terug te vinden is in zowel de trouwringen als de oldtimers. De hobby van Joost is uitgegroeid tot een unieke service, waarmee wij ons onderscheiden van andere goudsmeden en juweliers.

Jullie kunnen bij Goudsmederij Bommel terecht voor een grote collectie trouwringen (+5000). Om wat ideeën op te doen, in onze webshop staan inmiddels +3500 verschillende trouwringen, met voor ieder wat wils.

Ook kunnen wij door de nieuwste technieken te combineren, met oude ambacht geheel naar wens een ring vervaardigen in ons eigen atelier. Dit betekent dat al jullie specifieke wensen tot uiting gebracht kunnen worden.

Ook bij het leveren van de trouwauto’s hebben wij standaard een uitgebreide service die verder gaat dan bij de gemiddelde autoverhuurder.

Zijn jullie na dit doorgelezen te hebben geïnteresseerd om onze trouwringencollectie te komen bekijken in onze winkel?

Dan is een afspraak maken gewenst (want wij nemen graag de tijd), deze afspraak kan ook in de avonduren gemaakt worden. Maar jullie mogen natuurlijk ook gewoon binnen komen lopen om onze collectie te komen bewonderen.

Regelmatig zijn wij te vinden op trouwbeurzen, hier vinden jullie een gedeelte van onze trouwringen collectie en ons eigen trouwringen merk ByBommel. En indien mogelijk zijn ook al onze trouwauto’s te bezichtigen. De datums van deze beurzen vinden jullie op onze website.

Wat betreft trouwringen is veel mogelijk, de ringen zijn ook los verkrijgbaar en ook het combineren onder de diverse merken is mogelijk.

De ringen worden gratis gegraveerd, en bij betaling binnen 1 week ontvangen jullie een leuke korting!

Hebben jullie nog vragen? Jullie zijn van harte welkom in onze winkel in Veldhoven!

Goudsmederij Juwelier Bommel
Pleintjes 44A
5501 EB – Veldhoven (Citycentrum)
Tel: 040-2953441
App winkel: 06-41308226

Onze openingstijden zijn:
Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag t/m Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag (koopavond)09:30 – 20:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Buiten onze openingstijden kunnen jullie contact opnemen via het contactformulier, jullie krijgen dan zo snel mogelijk antwoord van ons.