Volkswagen Kever Cabriolet uit 1972

De Volkswagen Kever Cabriolet staat klaar om jullie de mooiste dag van jullie leven te bezorgen. Geen snelle, luxeauto maar een auto om gezellig samen rond te rijden op jullie mooiste dag.

Op een mooie zomerse dag het dak eraf en jullie hebben echt een geweldige trouwauto. De Kever is pistache groen en heeft een zwart dak, achterop zit een koffer. Deze prachtige Kever mag op de snelweg, maar houd er rekening dat hij maar maximaal 100 kilometer per uur mag.

Voor de grootste collectie trouwringen (+5000) van de Benelux kunt u terecht bij Goudsmederij Juwelier Bommel. In de webshop vindt u inmiddels +3000 verschillende trouwringen. Ook kunnen wij geheel naar uw wens een ring vervaardigen, dit betekent dat al jullie specifieke wensen tot uiting gebracht kunnen worden.

Kever

Huurprijs per dag:
€ 250, = exclusief brandstofkosten (brengen en halen meegerekend) en exclusief borg. Let op: extra toeslag van € 100,= indien u de auto op zondag wilt huren/gebruiken.

De auto hebben jullie tot 18.00 uur tot jullie beschikking, willen jullie dat de auto pas om 21.00 uur wordt opgehaald (indien mogelijk) dan kost dat € 50,= extra. Wij brengen en halen de auto op de afgesproken locatie. Er hoeft niet af getankt te worden!

Chauffeur:
Deze auto mag zelf bestuurd worden, de chauffeur voor die dag moet aanwezig zijn bij aflevering van de auto. Ook kunnen jullie bij ons een chauffeur inhuren, de extra kosten hiervan bedragen € 150, = per dag.

Aanbetaling:
Wij vragen voor de huur van de Volkswagen Kever Cabrio een aanbetaling van 50 procent. Het restbedrag moet een week voor de huur dag betaald zijn.

 

Huurvoorwaarden auto

 • De auto hebben jullie tot 18.00 uur tot jullie beschikking, willen jullie dat de auto pas om 21.00 uur wordt opgehaald (indien mogelijk) dan kost dat € 50,= extra. Dit bedrag dient contant te worden betaald tegelijk met de borg.
 • De auto wordt door Goudsmederij Bommel afgeleverd op de afgesproken locatie en aan het einde van de dag opgehaald op de afgesproken locatie, tenzij anders is afgesproken.
 • Alle auto’s mogen zelf bestuurd worden, behalve de Peugeot 201 uit 1929 die wordt alleen verhuurd inclusief chauffeur.
 • Onze chauffeur komt voorrijden op de afgesproken locatie, de auto en chauffeur hebben jullie dan tot 18.00 uur tot jullie beschikking.
 • Indien u of uw eigen chauffeur in één van onze auto’s rijdt, is de chauffeur verplicht een proefrit te maken met onze auto. Hij/zij is de enige die op de ritdag de auto mag besturen, dit is i.v.m. de verzekering.
 • Mocht er schade gereden/gemaakt worden door derden die in onze auto rijdt  (dus niet de afgesproken chauffeur) dan wordt dit op het bruidspaar verhaald.
 • Alle huurprijzen zijn exclusief brandstofkosten, deze kosten worden binnen een week verrekend met de borg.
 • Op de ritdag moet contant een borg betaald worden, de hoogte hiervan is o.a. afhankelijk van de te rijden kilometers. Het borgbedrag wordt tijdens de dagplanning van de auto met u besproken.
 • Onze auto’s zijn oldtimers en hebben andere rijeigenschappen dan hedendaagse voertuigen. Chauffeurs dienen daar rekening mee te houden en hun rijstijl daar op aan te passen.
 • De auto is goed verzekerd. Mocht er toch schade ontstaan die niet onder de verzekering vallen, dan worden deze kosten op het bruidspaar verhaald.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan in de auto.
 • Het is niet toegestaan te roken in de auto.
 • Het is niet toegestaan om rijst of confetti in de auto te gooien. Ook blikken of andere voorwerpen achter de auto hangen, is niet toegestaan.
 • De auto is geen speelgoed voor kinderen. Gelieve kinderen niet onbeheerd in de auto te laten zitten en/of spelen.
 • De huur van de auto is pas definitief als de aanbetaling van 50% is voldaan. Dit geldt alleen voor auto’s die daadwerkelijk gehuurd worden. Voor auto’s die gratis worden verstrekt, is de huur definitief als de trouwringenbestelling is geplaatst.
 • Annuleren kan tot 30 dagen voor de ritdag. Vanaf 30 tot 10 dagen voor de ritdag wordt 50% van het factuurbedrag in rekening gebracht. Als een rit binnen de laatste 10 dagen voor de ritdag wordt geannuleerd, moet u het volledige factuurbedrag betalen.
 • Indien de gereserveerde auto door onvoorziene omstandigheden niet beschikbaar is op de ritdag (b.v. door schade door derden), krijgt u een andere huurauto mee tegen dezelfde voorwaarden en voor dezelfde prijs. Mocht er onverhoopt geen auto meer beschikbaar zijn, kan Goudsmederij Bommel niet aansprakelijk gesteld worden en dient u zelf voor vervangend vervoer te zorgen en krijgt u de huurprijs terug.
 • Indien jullie de auto gratis te leen krijgt bij aankoop van de trouwringen, en de gereserveerde auto door onvoorziene omstandigheden niet beschikbaar is op de ritdag (b.v. door schade door derden), krijgen jullie een andere huurauto mee tegen dezelfde voorwaarden. Mocht er onverhoopt geen auto meer beschikbaar zijn, kan Goudsmederij Bommel niet aansprakelijk gesteld worden en dienen jullie zelf voor vervangend vervoer te zorgen en krijgen jullie hiervoor geen vergoeding.
 • U bent als gebruiker verantwoordelijk voor alle boetes die tijdens de gebruiksperiode gemaakt worden. Wanneer een boete geregistreerd wordt op het voertuig gedurende de gebruiksperiode, zullen wij u hierover in kennis stellen. Omdat het voertuig op naam staat van J.C. Verberne, wordt hij in eerste instantie aangesproken voor de boete. Hij draagt vervolgens de verantwoordelijkheid voor betaling van de boete over aan het bruidspaar.

Borg:

Op de ritdag moet contant een borg betaald worden, de hoogte hiervan is € 100,= of anders met u besproken. Mochten de brandstofkosten boven het borgbedrag uitkomen, dan wordt er een ander borgbedrag met u afgesproken.

Na het gebruik van de auto worden de verbruikte brandstofkosten verrekend met de borg. Het restbedrag wordt binnen een week terug gestort op het door u aangegeven bankrekeningnummer.

Bij aankoop van trouwringen van €1000, = of meer bij Goudsmederij Juwelier Bommel, krijgen jullie een auto op jullie trouwdag gratis mee. De afgesproken borg dient wel contant betaald te worden (bij aflevering van de auto) om zo de brandstofkosten te kunnen verrekenen.