Peugeot 201 uit 1929

Willen jullie echt de blits maken op de mooiste dag van jullie leven, kies dan voor de Peugeot 201 uit 1929. Deze Peugeot 201 is met zijn klassieke uitstraling zeer geschikt als trouwauto. Een bijzondere auto voor een bijzondere dag.

Deze grijze Peugeot 201 wordt uitsluitend incl. chauffeur verhuurd, omdat het gas- en rempedaal omgedraaid zit. Deze auto mag niet op de snelweg, want hij rijdt maar maximaal 60 km per uur.

Peugoet 201

Huurprijs per dag:
€ 550, = inclusief chauffeur, exclusief brandstofkosten (brengen en halen meegerekend). Let op: extra toeslag van € 100,= indien u de auto op zondag wilt huren/gebruiken.

De auto en chauffeur hebben jullie tot 18.00 uur tot jullie beschikking

Aanbetaling:
Wij vragen voor de huur van de Peugeot een aanbetaling van 50 procent. Het restbedrag moet een week voor de huur dag betaald zijn.

Bij aankoop van trouwringen van €1000, = of meer, krijgen jullie deze auto voor een dag gratis mee. Er dient wel € 150,= voor de chauffeur betaald te worden, zodra jullie de trouwringen betalen.

Voor de brandstofkosten vragen wij € 150,= aan borg.

Huurvoorwaarden auto

 • Onze chauffeur komt voorrijden op de afgesproken locatie, de auto en chauffeur hebben jullie dan tot 18.00 uur tot jullie beschikking.
 • Onze chauffeur is de enige die op de ritdag de auto mag besturen, dit is i.v.m. de verzekering.
 • Mocht er schade gereden/gemaakt worden door derden die in onze auto rijdt  (dus niet de afgesproken chauffeur) dan wordt dit op het bruidspaar verhaald.
 • Alle huurprijzen zijn exclusief brandstofkosten, deze kosten worden binnen een week verrekend met de borg.
 • Op de ritdag moet contant een borg betaald worden, de hoogte hiervan is o.a. afhankelijk van de te rijden kilometers. Het borgbedrag wordt tijdens de dagplanning van de auto met u besproken.
 • Onze auto’s zijn oldtimers en hebben andere rijeigenschappen dan hedendaagse voertuigen. Chauffeurs dienen daar rekening mee te houden en hun rijstijl daar op aan te passen.
 • De auto is goed verzekerd. Mocht er toch schade ontstaan die niet onder de verzekering vallen, dan worden deze kosten op het bruidspaar verhaald.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan in de auto.
 • Het is niet toegestaan te roken in de auto.
 • Het is niet toegestaan om rijst of confetti in de auto te gooien. Ook blikken of andere voorwerpen achter de auto hangen, is niet toegestaan.
 • De auto is geen speelgoed voor kinderen. Gelieve kinderen niet onbeheerd in de auto te laten zitten en/of spelen.
 • De huur van de auto is pas definitief als de aanbetaling van 50% is voldaan. Dit geldt alleen voor auto’s die daadwerkelijk gehuurd worden. Voor auto’s die gratis worden verstrekt, is de huur definitief als de trouwringenbestelling is geplaatst.
 • Annuleren kan tot 30 dagen voor de ritdag. Vanaf 30 tot 10 dagen voor de ritdag wordt 50% van het factuurbedrag in rekening gebracht. Als een rit binnen de laatste 10 dagen voor de ritdag wordt geannuleerd, moet u het volledige factuurbedrag betalen.
 • Indien de gereserveerde auto door onvoorziene omstandigheden niet beschikbaar is op de ritdag (b.v. door schade door derden), krijgt u een andere huurauto mee tegen dezelfde voorwaarden en voor dezelfde prijs. Mocht er onverhoopt geen auto meer beschikbaar zijn, kan Goudsmederij Bommel niet aansprakelijk gesteld worden en dient u zelf voor vervangend vervoer te zorgen en krijgt u de huurprijs terug.
 • Indien jullie de auto gratis te leen krijgt bij aankoop van de trouwringen, en de gereserveerde auto door onvoorziene omstandigheden niet beschikbaar is op de ritdag (b.v. door schade door derden), krijgen jullie een andere huurauto mee tegen dezelfde voorwaarden. Mocht er onverhoopt geen auto meer beschikbaar zijn, kan Goudsmederij Bommel niet aansprakelijk gesteld worden en dienen jullie zelf voor vervangend vervoer te zorgen en krijgen jullie hiervoor geen vergoeding.

Borg:

Op de ritdag moet contant een borg betaald worden, de hoogte hiervan is € 100,= of anders met u besproken. Mochten de brandstofkosten boven het borgbedrag uitkomen, dan wordt er een ander borgbedrag met u afgesproken.

Na het gebruik van de auto worden de verbruikte brandstofkosten verrekend met de borg. Het restbedrag wordt binnen een week terug gestort op het door u aangegeven bankrekeningnummer.

Bij aankoop van trouwringen van €1000, = of meer bij Goudsmederij Juwelier Bommel, krijgen jullie een auto op jullie trouwdag gratis mee. De afgesproken borg dient wel contant betaald te worden (bij aflevering van de auto) om zo de brandstofkosten te kunnen verrekenen.

Gratis trouwauto bij aankoop van trouwringen?

Deze unieke service is ooit begonnen met een grap. In 2010 heeft Joost Verberne zijn privéauto, een auto Bianci, meegegeven aan een enthousiast bruidspaar. Het enthousiasme van deze mensen was zo groot, dat hij heeft besloten zijn auto vaker als trouwauto aan te bieden.

Echter bleek de auto Bianci te klein was als trouwauto en hebben Joost en Saskia deze vervangen door een pistache kleurige Kever Cabriolet die nog steeds wordt gebruikt.

Tegenwoordig zijn wij in het bezit van 6 verschillende trouwauto’s, waaronder een grijze Rolls Royce, een pistache kleurige Kever cabriolet, twee witte Engelse taxi’s, grijze Peugeot 201 uit 1929, Ford Mustang uit 1966 en een Volkswagen T2 uit 1969.

Bij Goudsmederij Bommel staat oude ambacht centraal, wat ook terug te vinden is in zowel de trouwringen als de oldtimers. De hobby van Joost is uitgegroeid tot een unieke service, waarmee wij ons onderscheiden van andere goudsmeden en juweliers.

Jullie kunnen bij Goudsmederij Bommel terecht voor een grote collectie trouwringen (+5000). Om wat ideeën op te doen, in onze webshop staan inmiddels +3500 verschillende trouwringen, met voor ieder wat wils.

Ook kunnen wij door de nieuwste technieken te combineren, met oude ambacht geheel naar wens een ring vervaardigen in ons eigen atelier. Dit betekent dat al jullie specifieke wensen tot uiting gebracht kunnen worden.

Ook bij het leveren van de trouwauto’s hebben wij standaard een uitgebreide service die verder gaat dan bij de gemiddelde autoverhuurder.

Zijn jullie na dit doorgelezen te hebben geïnteresseerd om onze trouwringencollectie te komen bekijken in onze winkel?

Dan is een afspraak maken gewenst (want wij nemen graag de tijd), deze afspraak kan ook in de avonduren gemaakt worden. Maar jullie mogen natuurlijk ook gewoon binnen komen lopen om onze collectie te komen bewonderen.

Regelmatig zijn wij te vinden op trouwbeurzen, hier vinden jullie een gedeelte van onze trouwringen collectie en ons eigen trouwringen merk ByBommel. En indien mogelijk zijn ook al onze trouwauto’s te bezichtigen. De datums van deze beurzen vinden jullie op onze website.

Wat betreft trouwringen is veel mogelijk, de ringen zijn ook los verkrijgbaar en ook het combineren onder de diverse merken is mogelijk.

De ringen worden gratis gegraveerd, en bij betaling binnen 1 week ontvangen jullie een leuke korting!

Hebben jullie nog vragen? Jullie zijn van harte welkom in onze winkel in Veldhoven!

Goudsmederij Juwelier Bommel
Pleintjes 44A
5501 EB – Veldhoven (Citycentrum)
Tel: 040-2953441
App winkel: 06-41308226

Onze openingstijden zijn:
Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag t/m Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag (koopavond)09:30 – 20:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Buiten onze openingstijden kunnen jullie contact opnemen via het contactformulier, jullie krijgen dan zo snel mogelijk antwoord van ons.