Peugeot 201 uit 1929

Willen jullie echt de blits maken op de mooiste dag van jullie leven, kies dan voor de Peugeot 201 uit 1929. Deze Peugeot 201 is met zijn klassieke uitstraling zeer geschikt als trouwauto. Een bijzondere auto voor een bijzondere dag.

Deze grijze Peugeot 201 wordt uitsluitend incl. chauffeur verhuurd, omdat het gas- en rempedaal omgedraaid zit. Deze auto mag niet op de snelweg, want hij rijdt maar maximaal 60 km per uur.

Peugoet 201

Huurprijs voor 5 uur

€ 750,00 inclusief chauffeur, exclusief brandstofkosten (brengen en halen meegerekend) en borg € 250,00.

Let op: de auto hebben jullie maximaal tot 17.00 uur tot jullie beschikking.

Extra mogelijkheden auto:

  • Gebruik op zon/feestdag – meerprijs € 150,00

Bij aankoop van trouwringen van €1000, = of meer bij Goudsmederij Juwelier Bommel, mogen jullie 5 uur gratis gebruik maken van deze auto (mag niet zelf in worden gereden).
Let op: de chauffeurskosten € 150,00 en de afgesproken borg dienen wel betaald te worden (bij aflevering van de auto) om zo de brandstofkosten te kunnen verrekenen.

KLIK HIER VOOR DE HUURVOORWAARDEN

Gratis trouwauto bij aankoop van trouwringen?

Deze unieke service is ooit begonnen met een grap. In 2010 heeft Joost Verberne zijn privéauto, een auto Bianci, meegegeven aan een enthousiast bruidspaar. Het enthousiasme van deze mensen was zo groot, dat hij heeft besloten zijn auto vaker als trouwauto aan te bieden.

Echter bleek de auto Bianci te klein was als trouwauto en hebben Joost en Saskia deze vervangen door een pistache kleurige Kever Cabriolet die nog steeds wordt gebruikt.

Tegenwoordig zijn wij in het bezit van 7 verschillende trouwauto’s, waaronder een cherry rode Rolls Royce, pistache kleurige Kever cabriolet, rode Ford Mustang Cabrio, witte Engelse taxi, grijze Peugeot 201, Ford Mustang en een Volkswagen T2.

Bij Goudsmederij Bommel staat oude ambacht centraal, wat ook terug te vinden is in zowel de trouwringen als de oldtimers. De hobby van Joost is uitgegroeid tot een unieke service, waarmee wij ons onderscheiden van andere goudsmeden en juweliers.

Jullie kunnen bij Goudsmederij Bommel terecht voor een grote collectie trouwringen (+5000). Om wat ideeën op te doen, in onze webshop staan inmiddels +3500 verschillende trouwringen, met voor ieder wat wils.

Ook kunnen wij door de nieuwste technieken te combineren, met oude ambacht geheel naar wens een ring vervaardigen in ons eigen atelier. Dit betekent dat al jullie specifieke wensen tot uiting gebracht kunnen worden.

Ook bij het leveren van de trouwauto’s hebben wij standaard een uitgebreide service die verder gaat dan bij de gemiddelde autoverhuurder.

Zijn jullie na dit doorgelezen te hebben geïnteresseerd om onze trouwringencollectie te komen bekijken in onze winkel?

Dan is een afspraak maken gewenst (want wij nemen graag de tijd), deze afspraak kan ook in de avonduren gemaakt worden. Maar jullie mogen natuurlijk ook gewoon binnen komen lopen om onze collectie te komen bewonderen.

Regelmatig zijn wij te vinden op trouwbeurzen, hier vinden jullie een gedeelte van onze trouwringen collectie en ons eigen trouwringen merk ByBommel. En indien mogelijk zijn ook al onze trouwauto’s te bezichtigen. De datums van deze beurzen vinden jullie op onze website.

Wat betreft trouwringen is veel mogelijk, de ringen zijn ook los verkrijgbaar en ook het combineren onder de diverse merken is mogelijk.

De ringen worden gratis gegraveerd, en bij betaling binnen 1 week ontvangen jullie een leuke korting!

Hebben jullie nog vragen? Jullie zijn van harte welkom in onze winkel in Veldhoven!

Goudsmederij Juwelier Bommel
Pleintjes 44A
5501 EB – Veldhoven (Citycentrum)
Tel: 040-2953441
App winkel: 06-41308226

Onze openingstijden zijn:
Dinsdag t/m Donderdag 09:30 – 18:00 uur
Vrijdag (koopavond)09:30 – 20:00 uur
Zaterdag 09:30 – 17:00 uur

Buiten onze openingstijden kunnen jullie contact opnemen via het contactformulier, jullie krijgen dan zo snel mogelijk antwoord van ons.